25. Zrínyi Művészeti Napok

Immár 25. alkalommal, 2020. május 27. és június 17. között került megrendezésre a Zrínyi Művészeti Napok rendezvénysorozata iskolánkban.

A megnyitó ünnepségen a dráma tagozatos diákok részleteket mutattak be különböző előadásokból, és ekkor került sor a kiemelkedő eredmények ismertetésére, a díjak és jutalmak átadására.

A 10. évfolyam rajzosai – a korábbi évek gyakorlatát követve- idén is készítettek festménymásolatokat, amelyek az iskola aulájában tekinthetők meg. Az elkészült munkákról az iskola tanárai és diákjai szavazhattak.

A Folyosó Galérián a Parafrázisok című kiállítás látható.

Négy diák kapott Művészetért Díjat kiemelkedő művészeti tevékenységért. Két rajz tagozatos (Bertók Eszter és Koseczki Enikő), valamint két dráma tagozatos diák (Godó Balázs és Szabó Zalán) négyéves munkáját ismerték el ebben az évben.

2022. június 2-től a drámás csoportok évfolyamonként mutattak be különböző műfajú darabokat az iskola színháztermében, amelyekkel számot adnak a tanév során szerzett szakmai tudásukról. Az előadásokon meghívott vendégek (köztük szülők, tanárok, diáktársak) vettek részt.