Drámás diákjaink előadása a sajóvámosi iskolában

Örömmel számolunk be arról, hogy iskolánk 9. és 10. évfolyamos dráma tagozatos diákjai különleges előadást tartottak a sajóvámosi Arany János Általános Iskolában. Az esemény sikert aratott mind a közönség, mind a fellépők körében.

Az előadás során a diákok változatos műsorral készültek, amelyben versek, dalok, improvizációk és koreográfiák is helyet kaptak. A műsor célja az volt, hogy bemutassa a diákok tehetségét és kreativitását, betekintőt nyújtson a dráma tagozaton folyó munkába valamint hogy szórakoztató és elgondolkodtató élményt adjon a közönség számára.

A szereplők Budai Kevin, Kaulics Viktória, Kerekes Dorina és Garamvölgyi Luca akinek vezetésével és irányításával zajlott a felkészülés és az előadás. Az ő munkájuknak köszönhetően a produkció gördülékeny és magával ragadó volt, minden jelenetben érződött a diákok lelkesedése és elkötelezettsége.

Az előadás kiemelt pontjai közé tartoztak a közösen előadott versek és dalok, amelyek mély érzelmeket közvetítettek, valamint az improvizációs jelenetek, amelyek humorral és spontaneitással fűszerezték a műsort.

Gratulálunk minden résztvevőnek az előadáshoz. Köszönjük a sajóvámosi Arany János Általános Iskolának a meghívást és vendégszeretetet.