Gólyatábor 2023

Gólyatábori információk

A 2023-as Gólyatábor helyszíne ismét Telkibánya, az ifjúsági tábor. Időpontja 2023. augusztus 21-25. Indulás: hétfőn 9-kor a Zrínyi mellől autóbusszal, gyülekező 8.30-tól. Visszaérkezés ugyanide 25-én 15 óra körül.

Elhelyezés 6-10 ágyas szobákban, tábori körülmények között. Van ágynemű, de célszerű melegebb éjszakai öltözetet vagy hálózsákot hozni. Emellett túrafelszerelést, sportcipőt, esőkabátot, saját gyógyszereket, szúnyog- és kullancsriasztót is. Az ellátás teljes és bőséges (hideg reggeli, meleg ebéd és vacsora), a faluban kisbolt található (édesség, innivaló).

Jelentkezni és az előleget befizetni a beiratkozás alkalmával lehet, illetve akadályoztatás esetén június 30-ig az iskola irodájában. Június 30 után csak várólistára tudunk helyezni tanulót, amennyiben valaki lemondja a tábort, a helyére kerülhet résztvevő. Az előleget nem áll módunkban visszafizetni, csak ha pótolni tudjuk a lemondást. A tábor teljes költsége 45 000 Ft, az előleg: 10 000 Ft, csak ennyit kérünk előre befizetni. A teljes összeget a tábor első napján fogjuk beszedni.

Kérjük, amennyiben még nem töltötték ki a jelentkezési lapot, tegyék meg, szintén június 30-ig:

https://forms.gle/SKJrNTbNuZ9eGqcg7

Amennyiben kérdése lenne, kérem a kunosnora@gmail.com címen keressen!

Kunos Nóra