Fotópályázat

A Miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium vezetősége fotópályázatot ír ki, Az ősz címmel.

A Miskolci Zrínyi Ilona  Gimnázium tanulói részére meghirdetett pályázat célja, hogy motiválja a fiatalokat, mutassák meg fotókon keresztül az ősz hangulatát, mutassák meg továbbá a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolataikat, észrevételeiket.  A természet és az egyén viszonya sajátos képpé formálódhat a tanulóink által alkotott fotókon. 

Ez a pályázat olyan képeket vár az alkotóktól, amely megmutatja az ember szerepét, jelenlétét a természetben, legyen az építő, akár romboló jellegű. A képek küldetése, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen felelősséggel tartozunk a környezetért, amelyben élünk.

Nevezhető képek:

  • a fotó a szabad természetben készüljön,
  • a fotó mutassa be az ember és a természet viszonyát, jótékony vagy éppen káros hatását környezetére.

A pályázatra egy tanuló maximum 5 darab képpel pályázhat.

A képek beérkezésének határideje: 2020. november 16. 18 óra

A képeket 15x20 cm méretben kinyomtatva kell átadni a fenti határidőig az osztály diákönkormányzati képviselőjének.

A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A zsűri két kategóriában,  a 9-10. és a 11-12. évfolyam győztesei számára, egy-egy díjat ad ki. A zsűri a nyerteseket tárgyjutalomban részesíti, amelynek összértéke több mint 150 ezer forint.

A pályázat eredményhirdetésére és a díjak átadására 2020.december első napjaiban kerül sor.A zsűrizett alkotásokból az iskolában kiállítást rendezünk.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével, vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Miskolc, 2020. 10. 18.  

Jó felkészülést kíván az iskola minden tanulójának az Iskolavezetés.