Gólyatábor

Kedves Szülők és kedves Diákok!

Az EMMI június 2-án kelt rendelete alapján augusztus 23-a után tilos iskolai táborokat szervezni. Mi mégsem szeretnénk lemondani a 29. Gólyatáborunk megszervezéséről, így annak időpontját egy héttel előrébb hoztuk. Sajnos kénytelenek voltunk a helyszínt is megváltoztatni, mert Telkibányán augusztusban már nem volt lehetőségünk a tábort lefoglalni.

Az új időpont: 2021. augusztus 16-20.

Az új helyszín: Pusztafalu, Öreg Bence Háza

Részvétei díj: 35 000 Ft, sajnos ezt is módosítanunk kellett, mert a szállás-ellátás költsége is, az utazás költsége is magasabb.

A program viszont változatlan: a gyerekeket vegyes csoportba osztjuk, a csoportok vezetői az erre a feladatra előzetesen felkészített felsőbb évfolyamos diákok. A csoportok együtt készülnek fel különböző feladatok elvégzésére, lesznek vetélkedők, túrák, közös játékok. Emellett lesznek „osztályprogramok” is, amikor a diákok leendő osztálytársaikkal ismerkedhetnek, illetve tagozati programok a felsőbb éves azonos tagozatos tanulókkal együtt. A tábor 5 napja alatt rengeteg élménnyel fognak gazdagodni a gólyák, és az első iskolai napjukon már ismerősként fognak mozogni a Zrínyi világában.

A tábori körülményekről itt tájékozódhatnak: http://oregbence.hu/nyari-tabor

A gólyatábor hangulatát ez a 2017-es kisfilm mutatja be legjobban:

 

A táborba jelentkezni a következő linken lehet a beiratkozásig:

gólyáknak: https://forms.gle/3fxvw2VPFrCbqYp8A

felsőbb éveseknek (június 15.ig): https://forms.gle/6cHBhrMZPDYTKWK6