Manderka–hegy október 23-i emlék körverseny

Manderka–hegy október 23-i emlék körverseny

2019. október 14-15.

„ A verseny célja: A középfokú tanintézmények tanulóinak speciális körversenyen történő megmérettetése. A versenyen kiemelt figyelmet kap a közösségépítés, kialakítás valamint a sport és egészségfejlesztés, sportbaráti kapcsolatok erősítése, a szakma népszerűsítése. Versenyeink fő célkitűzése a fentiek mellett, hogy a fiatalok nevelésében megjelenjen a haza védelme iránti hazafias elkötelezettség erősítése, a fiatalok sporton keresztüli megszólítása és érzékenyítése a honvédelem témájában.  „

Iskolán csapata idén is szépen szerepelt a versenyen, ahol elméleti és gyakorlati feladatokat kellett megoldani. 17 csapat nevezett az országból a versenyre és a zrínyis csapat a 6. helyen végzett.

A csapat tagjai:

                            Fodor Virág 11.D

                            Katona Ádám 11.A

                            Lajos Norbert 11.A

Gratulálunk a csapatnak és további sikereket kívánunk!

 

Birkózó országos bajnokság

2019. október 13.

Kétszáz kadet küzdött a bajnoki címekért Tatabányán .

A tatabányai maratoni hétvégét a kadet szabadfogású férfi és női országos bajnokság zárta, melyen 22 súlycsoportban összesen 200 birkózó próbált szerencsét.

Iskolánkból Zurai Rajmund 10. C osztályos tanuló szerepelt a megmérettetésen és remek eredményt ért el. Súlycsoportjában a 3. helyen végzett.

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

 

Ifjúsági sakk világbajnokság India, Mumbai

2019. 10.01- 10.13.

Iskolánk tanulója Vanczák Tamás (11.D ) részt vett Indiában az ifjúsági sakk világbajnokságon, ahol 77 induló közül a 30. helyen végzett.

Gratulálunk!