Felvételizőknek

Az Oktatási Hivatal honlapján elérhető a KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső program továbbá az írásbeli vizsgákhoz kapcsolódó információk. http://www.kir.hu/kir2_kifir

A program és az írásbeli vizsgákkal kapcsolatos tudnivalók az alábbiak szerint találhatók meg a www.oktatas.hu honlapon:

menüpontban.

Jasoljuk, hogy a tanulók beiskolázási eljárása során elsősorban a KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső programot használják. A program amellett, hogy a nyomtatott jegyzék lezárását követően bekövetkező változásokat is tartalmazza, több szempontú és gyors keresési lehetőséget biztosít a felhasználók számára, valamint lehetővé teszi a keresési szempontoknak megfelelő találati lista mentését pdf állományba. Emellett a program felületéről továbbá letölthető az az állomány, amely az összes meghirdetett tanulmányi terület adatát tartalmazza.

A középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan részletes tájékoztatás található az www.oktatas.hu.  oldalon. A középfokú felvételi eljárás információi leggyorsabban a főoldal jobboldalán megtalálható Középfokú felvételi eljárás feliratra kattintva érhetők el. Az információk megtalálhatók továbbá a főoldal bal felső sarkában a Köznevelés menüpont kiválasztásával is az alábbiak szerint:

- Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Tájékoztató intézményeknek
- Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Tájékoztató felvételizőknek.