Az Év BISEL Fotósa 2020

Kedves 7-12. Évfolyamos Diákok! 

Föld Napja alkalmából az Agrárminisztérium országos fotópályázatot hirdet. 

A fotópályázaton Az Év BISEL fotósát keressük a 7.-12. évfolyamos diákok között.  A veszélyhelyzethez is igazodva célunk a felhívással, hogy az egyéni pályázók a BISEL (Bioindikáció a Középiskolai Oktatásban) programhoz kapcsolódva olyan pillanatokat, természeti élményeket kapjanak lencsevégre, amelyet másokkal is szívesen megosztanának.  

A természetfotózás örömein túl szeretnénk, ha az elhivatott BISEL-es - vagy egyszerűen csak természetkedvelő - pályázók a lakóhelyükhöz közeli vízfolyásokkal élő kapcsolatot ápolnának, a vizes élőhelyek gazdag élővilágát, élő kincseit jobban megismernék és bemutatnák. Ezért a pályázók fotóit szeretnénk a BISEL honlapon (www.bisel.hu), a közreműködő szervezetek honlapjain, szakmai anyagokban, a nyomtatott és elektronikus sajtóban is megjeleníteni, illetve amint a helyzet lehetővé teszi kiállítani a Mezőgazdasági Múzeumban.  

A pályázati felhívásban részletezett feltételeknek megfelelő pályaművek elérhetőségét (linkjét) szeptember 15-ig várjuk a bisel@am.gov.hu e-mail címre. Erre az e-mail címre fogadjuk a felhívással kapcsolatos kérdéseket is. 
A beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el október közepéig. Az első három helyezett díjazásban részesül.

A pályázati felhívás és a részét képező hozzájáruló nyilatkozat, illetve adatkezelési tájékoztató a mellékletben érhető el. 
Mindenkinek jó egészséget, sikeres pályázást kívánnak a BISEL program szervezői!


Tisztelettel:
Oktatási Hivatal 

Letölthető dokumentumok: