Tájékoztatás a tankönyvrendeléshez

A 2019/2020. tanévre is az iskola rendeli meg a tankönyveket a KELLO-n keresztül, és a tanulók szeptemberben az első tanítási napon kapják meg a számlával együtt az iskolában, amit a szülőknek szeptember 15-ig kell befizetni.

A 9. évfolyamon a tanulók térítésmentesen jutnak hozzá a tankönyvekhez

A 10-12. évfolyam tanulói közül normatív támogatásban részesülnek azok, akik a jogszabály alapján arra jogosultak. A normatív támogatást a mellékelt igénylőlapon kell kérni, ami a jogosultság feltételeit is tartalmazza.  (Az igénylőlap az iskolai honlapról letölthető.)

Az igénylést a szükséges igazolásokkal a tankönyvrendeléssel együtt a tankönyvfelelős tanárnak le kell adni 2019. április 16-ig.

A normatív támogatásra jogosult tanuló a szükséges tankönyveket az iskolai könyvtárból kapja, és azokat (a munkafüzetek és a munkatankönyvek kivételével) a tanév végén vissza kell adnia olyan állapotban, hogy azt jövőre egy másik tanuló is használhassa.

Figyelem!  Aki SNI-s, tartós beteg, három vagy több gyerekes családban él, annak nem kell a MÁK-tól igazolást kérni (nem is adnak), mert az iskola azt le tudja kérni.