Aktiváld a környezeted

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) egy kreatív, figyelemfelkeltő és oktató célzatú, fiataloknak szóló videópályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívja fel a figyelmet, kiemelten a tejes és gyümölcsleves dobozok (italos kartondoboz), szelektív gyűjtésének népszerűsítésére a fiatalok körében.

A videópályázatot általános és középiskolások körében hirdetjük meg, a 7-14. évfolyamos tanulók számára (12 éves kort betöltött és maximum 19 éves korig). A fiatalok egy rövid (maximum 3 perces), kreatív film beküldésével pályázhatnak (maximum 10 fős csapatokban), amelyben azt mutatják be, hogy aktivizálnák a környezetüket a szelektív hulladékgyűjtésre.

A nevezés ingyenes.

A beküldött pályaművekből az első három helyezettet a zsűri döntése alapján állapítják meg, a közönség díjban az a pályamű részesül, mely a legtöbb „like”-ot kapja az Italos Karton Szövetség hivatalos Facebook oldalán (https://hu-hu.facebook.com/italoskarton/), ahol a beérkezett pályaműveket folyamatosan közzétesszük a pályázat ideje alatt.

A nyerhető díjak mozgókép készítéséhez szükséges technikai eszközök vásárlására felhasználható Media Markt utalványok, a következő értékben:

  1. helyezett számára:bruttó 150.000.-
  2. helyezett számára :bruttó 100.000.-
  3. helyezett számára :bruttó 50.000.-
  4. közönség díj :bruttó 100.000.-

A nyeremények készpénzre nem válthatók és más kedvezménnyel nem összevonhatók. Az első helyezett/ek, az utalvány mellett, részt vehet/nek egy maximum 10 fős környezetvédelmi témájú szakmai, tanulmányi kiránduláson.

Az elkészült videófile-t, e-mailben a szelektiven@premiercom.hu címre küldhetik a diákok 2017. november 27- ig.

Letölthető dokumentumok: