Szüreti mulatság

Október 14-én idén is megtartottuk hagyományos alapítványi rendezvényünket, a szüreti mulatságot.

Ebben az évben már hetedszer szerveztük a Zrínyi Ilona Gimnázium Diákjaiért Alapítvány támogatására ezt a programot, ahol szülő, tanuló, tanár és vendég eltölthetett együtt egy kellemes délutánt a diákok műsorát nézve, a standok kínálatából válogatva, a szüreti gulyás mellett beszélgetve.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk, a ragyogó napsütésben megtelt az udvar jókedvű vendégekkel. Kovácsné Szegedi Ildikó igazgatónő köszöntője után a drámatagozatosok vidám énekes-táncos műsora alapozta meg a hangulatot, majd portás bácsink, Juhász János harmonikázott, ami a diákok számára is meglepetés volt és nem maradt el a megérdemelt taps. A szüreti gulyás idén is nagyon finomra sikerült, amit a napraforgókkal feldíszített ebédlőben fogyaszthattak el a vendégek.

A szombat délután tombolasorsolással fejeződött be, de a programot csak szerda délelőtt zártuk, amikor díjaztuk az alapítvány támogatásában élen járó osztályokat.

 A legtöbb támogatást gyűjtő osztály: a 9. A (jutalmuk: pizza + 1 nap közös tanulmányi kirándulásra).

A 2. helyezett és a legváltozatosabb árukínálattal büszkélkedő stand birtokosa a 9. Kny (jutalmuk: pizza).

A 3. helyezett és a leghangulatosabb dekorációt készítő osztály a 9. D lett (jutalmuk: pizza).

Az osztály jellegét legjobban kifejező standot a 9. C osztály állította, a legjobb prezentáció díját pedig a 9. B osztály kapta. Mindkét osztály Kinder tejszeletet kapott.

A rendezvény nyomán az alapítvány 1.168.600 Ft-tal lett gazdagabb, amit a tanév folyamán a diákok számára szervezett kulturális programokra, jutalmazásra, versenyek és egyéb programok útiköltségének támogatására, valamint az iskolai évkönyv kiadására fordítunk.

Ezúton is köszönjük a segítségét mindazoknak, szülőknek, kollégáknak, diákoknak, akik munkájukkal, anyagi támogatásukkal, egyéb felajánlásaikkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez és alapítványunk gazdagításához.