Sportcsarnok felújítás

Rendkívüli testnevelés óra keretében vehették birtokba diákjaink 2017. november 10-én iskolánk megújult sportcsarnokát. 2017 szeptemberében kezdődtek a felújítási munkák, a kivitelezők a tervezett határidők betartásával adták át használatra a tornatermet.

A jó hangulatú rendezvényen megjelent Dr. Kiss János, Miskolc város alpolgármestere, Illyés Miklós, a Miskolc Városi Sportiskola ügyvezetője, Dr. László István, a Miskolci Tankerületi Központ igazgatója és a kivitelező cég, a Fedrid Építőipari Kft. képviselője, valamint Deák Bárdos Mihály, a MISI szakmai vezetője, Kegyes Jenő, a Gyarmati Dezső Sportiskola igazgatója és Somorjai Lehel, iskolánk szülői szervezetének elnöke.

Iskolánk igazgatója, Kovácsné Szegedi Ildikó megköszönte mindazoknak a támogatását, akik anyagiakkal, munkájukkal vagy bármilyen más módon hozzájárultak ahhoz, hogy ez a projekt megvalósuljon.  Dr. László István bejelentette, hogy az eddigi hozzájárulásokon túl a tankerület biztosítja az anyagi fedezetet egy takarítógép beszerzéséhez, ami lehetővé teszi ennek az 1000m2 –es területnek a tisztántartását, és takarószőnyeget is kapunk, ami alkalmassá teszi a tornatermet a testnevelés órák és az edzések mellett más iskolai rendezvények megtartására is.

Az ünnepségen énekes, táncos és mazsorett-produkciók mellett kosárlabda és röplabda meccsen  szurkolhatott a közönség, ráadásul az utóbbi a tanárok és a diákok között zajlott.