Világ nem szinkronizált – Videós pályázat középiskolai osztályoknak

19. alkalommal rendezzük meg az  ország legnagyobb nyelvtanulási lehetőségekkel foglalkozó kiállítását, a Nyelvparádét. Szeretnénkfigyelmükbe ajánlani a Világ nem szinkronizált – Videós pályázat középiskolai osztályoknak című  pályázatunkat, melyre középiskolai osztályok pályaműveit várjuk.

 

A diákok, amellett, hogy kibontakoztathatják a bennük rejlő tehetséget, értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak. A zsűri által legjobbnak ítélt pályamű alkotói egész osztályukkal Rijekában tölthetik a következő osztálykirándulást.

Hiszünk benne, hogy a nyelvtanulás nem csak hasznos és fontos a fiatal generáció számára, de élménnyé is válhat megfelelő eszközök alkalmazásával.

A  pályázat leírása:  

Világ nem szinkronizált – Videós pályázat középiskolai osztályoknak

Keressük a legkreatívabb osztályt!  

Tévedtél már el külföldi  nagyvárosban, de nem mertél útbaigazítást kérni? Percek óta szemeztél egy holland lánnyal a Szigeten, de fogalmad sem volt, hogyan szólítsd le?  Esetleg tőled kértek segítséget  külföldiek, de csak pislogtál?

Ennél még sokkal több vicces,  kellemetlen, vagy akár drámai szituáció születhet a magabiztos nyelvtudás  hiánya miatt. Forgass rövidfilmet a  témában osztálytársaiddal, és ha ti vagytok a legkreatívabbak, szeptemberben elutazhattok közösen  Horvátországba!

Pályázatunkra 5-10 perces filmeket várunk, amiben bemutatjátok, milyen helyzeteket eredményezhet a hiányos nyelvtudás. A közönség által megszavazott 20 pályamű közül szakmai  zsűrink választja ki a  nyertes filmet, amelynek alkotói az egész osztályukkal együtt három napot  tölthetnek a horvátországi Rijekában.   

A díjátadóra szeptember 8-án, a  Nyelvparádé keretein belül a Millenárison kerül sor.

A beérkezett pályaműveket a magyar filmipar neves képviselőiből álló zsűri bírálja el, Harmat György filmkritikus  vezetésével.


A videókat weboldalunkra tudjátok feltölteni, ahol a pályázat részleteiről is tájékozódhattok: https://palyazat.nyelvparade.hu/
    

Üdvözlettel,

Mózs Barbara

marketing koordinátor

mozs.barbara@nyelvparade.hu

+36 1 368 11 56

www.nyelvparade.hu