Krimit tud-országos verseny

Hetedik alkalommal került megrendezésre 2017. október 18-án a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának prevenciós célú vetélkedője, amelynek a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet adott otthont.

Az idei versenyre szélesebb körben, országos szinten lehetett nevezni, így 12 megyei középiskolás csapatnak adódott lehetőség arra, hogy bűnmegelőzéssel kapcsolatos szituációkban mérjék össze tudásukat, a médiából már jól ismert „Beugró” című televíziós műsor játékszabályainak megfelelően.

A vetélkedő házigazdája és moderátora a korábbi éveknek megfelelően Novák Péter színész, énekes, zeneszerző volt. A szakmai és művészeti zsűriben mások mellett helyet foglaltak a Madách Színház művészei, Gallusz Nikolett művésznő és Kiss Ernő Zsolt színművész, valamint a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, Dr. Hatala József ny. r. altábornagy is.     

 

Iskolánk diákjai II. helyezést értek el a vetélkedőn. A csapat tagjai: Geszti Ágnes, Tóth Nikolett, Négyesi Odett 10. A osztály drámatagozatos tanulói. A diákokat a versenyre dr. Lukácsné Eisner Éva tanárnő készítette fel, kísérőjük a vetélkedőn Vízi Noémi tanárnő volt.

Letölthető dokumentumok: