Nyári tábor Kínában

A Miskolci Egyetem Konfuciusz Intézete küldetésének tekinti, hogy segítse a magyar-kínai kapcsolatok fejlődését, támogassa a miskolci fiatalokat. Az Intézet olyan megbízható partnerre támaszkodhat, mint a Pekingi Vegyipari Egyetem (Beijing University of Chemical Technology, BUCT). A BUCT nem csupán Kína, hanem az ázsiai térség egyik dinamikusan fejlődő felsőoktatási intézménye. A hat évtizedes működése során multidiszciplináris képzőhellyé alakult. Az Egyetemről további információk a csatolt fájlban, ill. az alábbi linken olvashatók      : https://www.topuniversities.com/universities/beijing-university-chemical-technology

A meghívás fiataloknak (16-30 év között) szól és kéthetes pekingi tartózkodásra vonatkozik (júliusi nyári tábor keretében). FONTOS, hogy azok a fiatalok pályázhatnak, akik részt vettek, vesznek a Konfuciusz Intézet nyelvoktatásában. A résztvevőknek az utazás, a vízum és a biztosítás költségeit szükséges állni, a Kínában felmerülő kiadásokat a pekingi fél fedezi.

Kérjük, hogy az érdeklődők a szükséges dokumentumokat (csatolt fájl szerint) március 19-ig, a china1@uni-miskolc.hu email címre küldjék meg.