”Erdők, mezők vadvilága” fotópályázat

A pályázat témája: olyan témák feldolgozása, amelyek az erdők, mezők állatvilágához kapcsolódnak, így valamilyen módon a vadvilághoz köthetők. A teljesség igénye nélkül: akár egy természetes élőhely, akár egy érdekes lábnyom, vagy konkrét vadon élő állatok bemutatása is lehetséges a leadott pályaművek témájaként.

A pályázati feltétek: középiskolai nappali tagozatos diákok által készített fotó, mely a témával kapcsolatos. A pályázatra egyénileg lehet a pályaműveket beküldeni.

A fotó mérete: saját készítésű, nem szerkesztett fotó - a fotókat eredeti méretben kell feltölteni jpg formátumban. Egy pályázó maximum 5 db fotót küldhet be,

Pályázat benyújtásának módja: a tanulók által készített fényképeket elektronikus úton, regisztráció után az alábbi felületre kérjük feltölteni: www.elbs.hu/kepfeltoltes

A győztes művekből a konferencia helyszínén kiállítást szervezünk.

Pályázat beküldési határideje: 2018. február 28.

Pályázat elbírálása: a beérkezett pályaműveket az Állatorvostudományi Egyetem, az Országos Magyar Vadászkamara, az Országos Vadászati Védegylet, a NÉBIH munkatársai és dr. Kun Edit festőművész zsűrizi.

Pályázat nyereménye: az első helyezett nyereménye az állatvilágot bemutató ismeretterjesztő program, melyre 2018. március 20-án kerül sor, a második és harmadik helyezett tárgynyereményt kap. Továbbá közönségdíjat is kiosztunk. A pályaművekre a www.elbs.hu/palyazat online felületen lehet szavazni az oldalon kihirdetett időintervallumban.

További információk a pályázattal kapcsolatban: pr@nebih.gov.hu

Letölthető dokumentumok: