Szüreti mulatság 2016

Szüreti mulatság

Október második szombatja már hagyományosan a szüreti mulatság időpontja iskolánkban.

Hatodik éve szervezzük a Zrínyi Ilona Gimnázium Diákjaiért Alapítvány támogatására ezt a programot, ahol szülő, tanuló, tanár és vendég eltölthet együtt egy kellemes délutánt a diákok műsorát nézve, a standok kínálatából válogatva, a szüreti gulyás mellett beszélgetve.

A jó hangulatot az sem zavarta, hogy idén a tavalyi évhez hasonlóan - a rossz idő miatt nem az udvaron, hanem az iskola épületében került sor a mulatságra. Igazgatónőnk, Kovácsné Szegedi Ildikó köszöntője után a drámatagozatosok vidám énekes-táncos műsora alapozta meg a hangulatot, ami csak fokozódott a standok gazdag, sokszínű kínálata nyomán. Mindehhez nosztalgia disco szólt. A szombat délután tombolasorsolással fejeződött be, de a programot csak csütörtökön zártuk, amikor díjaztuk az alapítvány támogatásában élen járó osztályokat.

 A legtöbb támogatást gyűjtő osztály: a 9. A (jutalmuk: pizza + 1 nap közös tanulmányi kirándulásra)

A legtöbb támogatói jegyet vásárló osztály: a 12. C (jutalmuk: pizza)

A legtöbb tallért gyűjtő osztály: a 9. KNYC (jutalmuk: pizza)

A 2. legtöbb tallért gyűjtő osztály, akinek standja a leggazdagabb kínálattal rendelkezett: a 9. KNYB (jutalmuk: pizza)

A legötletesebb stand: a 10. A (jutalmuk: pizza)

Édességcsomagot kapott a 9. B, a 10. C és a 10. B osztály.

A rendezvény nyomán az alapítvány 1.070.500 Ft-tal lett gazdagabb, amit a tanév folyamán a diákok számára szervezett kulturális programokra, versenyek útiköltségének támogatására és az iskolai évkönyv kiadására kívánunk fordítani. Az évkönyvet minden végzős diák ajándékként megkapja ballagáskor.

Köszönjük a támogatást mindazoknak – szülőknek, diákoknak, kollégáknak -, akik anyagilag vagy szervezőmunkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez és a Zrínyi Ilona Gimnázium Diákjaiért Alapítvány gyarapodásához!

Várunk szeretettel mindenkit jövőre is!