Láss benne mást!

Láss benne mást! fotópályázat indul középiskolások számára
 
A minap.hu fotópályázatot hirdet miskolci középiskolások számára, melynek célja, hogy olyan képek szülessenek, amelyek megörökítik a természet színvilágát és a miskolci nevezetességeket. A legjobb képek a belvárosi óriáskivetítőkön is megjelennek majd.

Arra kérjük az alkotókat, hogy a pályázatot értelmezzék sokoldalúan. Mutassák be a képeken, milyennek látják ők Miskolcot, a város gazdag épített örökségét, történelmi helyeit, a miskolciak mindennapjait, a gyönyörű természeti környezetet, vagy épp a várost övező tájakat, de a fotók akár a miskolci hagyományokat is felvillanthatják.

Nevezés módja: a jelentkezők digitálisan, DVD-lemezen adhatják le pályázati anyagukat személyesen a MIKOM Nonprofit Kft. székhelyén (3525 Miskolc, Kis-Hunyad út 9.) valamint e-mailen küldhetik el led@mikom.hu e-mail címre.

Az üzenetnek tartalmaznia kell a pályázó nevét, életkorát, telefonszámát és címét, illetve az általa készített kép(ek)nek adott címet. A fájlokat az következő formátumban várjuk: vezetéknév_keresztnév_kép címe (pl. Kiss_Nikolett_Miskolctapolca). Képsorozat esetén szerepeljen a kép sorszáma is! Az e-mail tárgyában és a DVD-ken kérjük feltüntetni: Láss benne mást!

Pályázni legalább 1920x1080 pixeles méretű, minimum 96 dpi felbontású képekkel lehet.

A beérkező képek számát illetően nincs megkötés, egy pályázó tetszőleges mennyiségű képpel pályázhat. Pályázni olyan saját készítésű képpel lehet, mely nem szerepelt kiállításon és nem jelent meg nyomtatott kiadványban, újságban vagy online médiumban.
 

Beküldési határidő: 2016. november 15.

A beérkező képeket a minap.hu szakemberei fogják elbírálni. A legjobb képeket a minap.hu hírportálon, Miskolci Napló hetilapban, a Miskolc Televízió képújságjában és Miskolc három belvárosi LED óriáskivetítőin (Szent István tér, Szinva terasz és Centrum Áruház) is bemutatjuk.

A nyertesek értesítése: 2016. november 21.

 Nyeremények:

1. díj:  1 db objektív bögre és 1 db 2017-es asztali naptár, melyet a pályázó saját képeiből a minap.hu munkatársai készítenek el

2. díj:   1 db 2017-es asztali naptár, melyet a pályázó saját képeiből a minap.hu munkatársai készítenek el

3. díj: A nyertes pályázó egy napon keresztül kísérheti és megfigyelheti a minap.hu profi fotósát munka közben.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött fotókat a MIKOM Nonprofit Kft. szabadon felhasználhatja és ezzel kapcsolatban szerzői díjra nem tarthat igényt.

További információ: Tomorszki Ivett led@mikom.hu