Jó tanuló, jó sportoló

Balog Gréta 13. B

A Herman Ottó Általános Iskolából jött hozzánk, ahol tornázott, röplabdázott, de a fő sportága az atlétika volt, hiszen igazolt MISI-s versenyző volt. Iskolánkban már elsős korában indult az Újoncbajnokságon, majd az öt év során az V., VI. korcsoportos versenyeken 100 m síkfutásban, távolugrásban, 4x100 m váltófutásban és svédváltóban. Habár kiugró, országos eredményt nem ért el, nagyon sok megyei érmet és pontszerző helyezést szerzett.

Az iskolai sportba a leány röplabdaedzéseken kapcsolódott be, és kb. 80 mérkőzésen volt tagja az iskola csapatának, az idén csapatkapitányként.

Szabadidejében hip-hop tánccal foglalkozik, csoportjával világbajnokságot is nyert. Tudását társaival együtt több iskolai rendezvényen is bemutatta.

Kitűnő tanuló, két tanítási nyelvű tagozaton érettségizik, Svédországban tanul tovább.

 

Kövér Kristóf 12. C

A 12. C osztály haladó angol tagozatos tanulója, ötödik éve zrínyis diák, mert egy évet az Amerikai Egyesült Államokban töltött cserediákként. Magyarországon érettségi előtt áll, de amerikai érettségivel már rendelkezik, ami alapján már választhat, hogy az USA-ban vagy esetleg Dubaiban tanul tovább. Év végi tanulmányi átlaga 4,48.

Az iskolánk diákolimpiai futsal csapatának kapitánya. A csapattal városi 2. és megyei 4. helyezést ért el.

Az atlétikai diákolimpián is kiemelkedően teljesített, kétszeres megyei bajnok 1500 és 3000 méteres futásban, a DVTK igazolt labdarúgója, az NB-1-es keret tagja.