Akikre büszkék vagyunk

Gyömbér Noémi

Gyömbér Noémi

2002-ben végeztem a Zrínyi Ilona Gimnázium nyolcosztályos tagozatán, majd felvételt nyertem a Debreceni Egyetem pszichológia szakára. Már az egyetem alatt elkezdtem foglalkozni a sportpszichológiával, mivel már a gimnázium végén tudtam, hogy én egyszer sportpszichológus szeretnék lenni. Az egyetem vége felé lehetőségem nyílt Dr. Lénárt Ágota – aki Magyarország vezető szakembere - mentorálásával utánpótlás válogatott csapat mellett dolgozni. Az itt szerzett tapasztalatokat megerősítettek abban, hogy ez az én utam. Az egyetem befejezése után a TF-re (most Testnevelési Egyetem) kerültem, ahol eleinte doktori hallgatóként, majd egyetemi tanársegédként azóta is dolgozom és oktatok. Itt végeztem el a sportszakpszichológus képzést is.

Hosszú évek óta foglalkozom sportolókkal, dolgozom válogatottak, egyesületek mellett. Többek között a magyar női jégkorong válogatott, a magyar női vízilabda válogatott és a gyorskorcsolya válogatott felkészülését is volt szerencsém segíteni. 2014-ben lehetőségem volt részt venni a Téli Olimpián Szocsiban, a gyorskorcsolya válogatott sportpszichológusaként. Az Olimpia óriási élmény volt számomra, hiszen ez az esemény jelenti a csúcspontot a sportolók és sportszakemberek életében.

2012-ben jelent meg az első, sportpszichológiát népszerűsítő könyvünk a Fejben dől el, majd négy év után ezt követte a gyerek- és utánpótlás sportról szóló Gyereklélek sportcipőben c. könyv és mentális napló fiatal sportolóknak.  

További büszkeségeink

Czél Mátyás

Czél Mátyás

art director
Kurucz Dániel

Kurucz Dániel

színész
Borszéki Zita

Borszéki Zita

divattervező-divat grafikus
Dőry Brigitta

Dőry Brigitta

bábszínész