Akikre büszkék vagyunk

Gyömbér Noémi

Gyömbér Noémi

2002-ben végeztem a Zrínyi Ilona Gimnázium nyolcosztályos tagozatán, majd felvételt nyertem a Debreceni Egyetem pszichológia szakára. Már az egyetem alatt elkezdtem foglalkozni a sportpszichológiával, mivel már a gimnázium végén tudtam, hogy én egyszer sportpszichológus szeretnék lenni. Az egyetem vége felé lehetőségem nyílt Dr. Lénárt Ágota – aki Magyarország vezető szakembere - mentorálásával utánpótlás válogatott csapat mellett dolgozni. Az itt szerzett tapasztalatokat megerősítettek abban, hogy ez az én utam. Az egyetem befejezése után a TF-re (most Testnevelési Egyetem) kerültem, ahol eleinte doktori hallgatóként, majd egyetemi tanársegédként azóta is dolgozom és oktatok. Itt végeztem el a sportszakpszichológus képzést is.

Hosszú évek óta foglalkozom sportolókkal, dolgozom válogatottak, egyesületek mellett. Többek között a magyar női jégkorong válogatott, a magyar női vízilabda válogatott és a gyorskorcsolya válogatott felkészülését is volt szerencsém segíteni. 2014-ben lehetőségem volt részt venni a Téli Olimpián Szocsiban, a gyorskorcsolya válogatott sportpszichológusaként. Az Olimpia óriási élmény volt számomra, hiszen ez az esemény jelenti a csúcspontot a sportolók és sportszakemberek életében.

2012-ben jelent meg az első, sportpszichológiát népszerűsítő könyvünk a Fejben dől el, majd négy év után ezt követte a gyerek- és utánpótlás sportról szóló Gyereklélek sportcipőben c. könyv és mentális napló fiatal sportolóknak.  

További büszkeségeink

Dőry Brigitta

Dőry Brigitta

bábszínész
Zsíros Gábor

Zsíros Gábor

táncos, koreográfus
Némedi Csaba

Némedi Csaba

zenei rendező
Czél Mátyás

Czél Mátyás

art director