Akikre büszkék vagyunk

Czél Mátyás

Czél Mátyás

A Zrínyi rajz szakán végeztem 2009-ben, Pollner tanárnő szárnyai alatt.

Egy éves kitérő után a után a Kommunikációs Főiskolán felvételt nyertem a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem média-design alapszakára és az iskola lehetőségeinek köszönhetően fél évig tanulhattam a holland Willem de Kooning Academy Rotterdamban, valamint alkalmam nyílt három hónapig órákat hallgatni és előadásokat tartani az Australian Academy of Designon, Melbourne-ben.

A BA tanulmányaim utolsó évében szakmai gyakorlatomat a DDB nemzetközi reklámügynökség budapesti irodájában végeztem. Kihagyás nélkül kezdtem neki a MOME média-design mesterszakának ahol már egy önálló vállalkozás koncepcióján dolgozhattam. Ennek eredményeképpen a mesterdiplomám témájaként a kreatív ügynökségek változásával foglalkoztam és saját koncepciómat már általam megvalósított példákkal, mintaprojektekkel támaszthattam alá.

Friss diplomásként folytattam saját kreatívügynökségem alapjainak lerakását, de sokszor még ekkor is gyakorlati hiányosságokat éreztem, így két sikeres projekt után egy nemzetközi reklámügynökségen kezdek dolgozni mint art director.

2016 áprilisban felvételt nyerek a University of Arts London Central Saint Martins Graphic Communication Design szakára amit októberben kezdek végezni.

További büszkeségeink

Zsíros Gábor

Zsíros Gábor

táncos, koreográfus
Borszéki Zita

Borszéki Zita

divattervező-divat grafikus
Józsa Bettina

Józsa Bettina

színésznő
Gőbel Ágoston

Gőbel Ágoston

szerkesztő